Janna op lekkerlezen

“Zelfs Horatius zou trots zijn op de vereniging van het nuttige met het aangename.”

Mijn doel was om een boek te schrijven dat lekker wegleest en dat daarnaast ook wat extra’s biedt. Daarom was ik heel blij met deze review, want mijn doel is behaald!

“Janna” is het derde boek in de reeks ‘Zomers in Zuid-Frankrijk’ waarin  elk boek draait om een andere puberende vakantieganger. In dit geval draait het, zoals de titel al doet vermoeden, om Janna. Janna heeft net 5-vwo succesvol afgesloten en staat dus op het punt om haar examenjaar in te gaan. Ze weet nog niet wat ze wil gaan studeren maar dat is van latere zorg: eerst gaat ze, net zo als vorig jaar, een zomer lang werken op een camping in Zuid-Frankrijk samen met haar broer Tim en diens vriend David.

Eenmaal gearriveerd, besluit Janna dat ze de zomer wil gebruiken om meer te bewegen en gezonder te eten. Als extra steuntje in de rug begint ze daarom een blog die draait om haar vakantiestekje, haar eetgedrag en sportiviteit. Al snel krijgt ze positieve reacties, en zo leert ze Sasja kennen.

Lees de hele review >>>

Hieronder kun je het boek bestellen (tip).

[bol_product_links block_id=”bol_5464df9d50d8d_selected-products” products=”9200000032334413″ name=”Janna blogpost” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *