Cadeau voor 11 jaar – of 12 of 13 jaar

Zoek je een cadeau voor 11 jaar? Nee, waarschijnlijk zoek je een cadeau voor iemand van 11 jaar, niet een cadeau waar iemand 11 jaar mee doet. Toch heb ik beide voor je.

Kijk, een cadeau voor 11 jaar, 12 jaar, 14 jaar, 10 jaar, 9 jaar... eigenlijk voor elk jaar!
Kijk, een cadeau voor 11 jaar, 12 jaar, 14 jaar, 10 jaar, 9 jaar… eigenlijk voor elk jaar!

 

Een goed cadeau voor iemand van 11 jaar is altijd een boek. Waarom? Als je 11 bent – en trouwens ook als je 12, 13 of 80 bent – is het heerlijk om met een boek in de hand op een ontspannen plek te zitten en te lezen. Verlies jezelf in een verhaal, leef mee, en leer ook nog eens iets.

 

Het perfecte cadeau voor 11-jarigen

Nu wil het geval dat ik boeken heb geschreven die ik graag laat lezen. Natuurlijk: ik schrijf dit stuk niet voor niets. Sterker nog, ik wil dat iedereen die zoekt naar een cadeau voor 11 jaar of een cadeau voor een 11-jarige hier op deze website terechtkomt. Ik heb namelijk heel leuke boeken geschreven, onder meer in de serie Zomers in Zuid-Frankrijk, maar het nieuwste boek heeft iets extra’s. Iets waardoor ik vind dat iedere puber het moet lezen.

Je kent waarschijnlijk genoeg boeken over iemand met een eetstoornis, maar hoeveel boeken ken je waarin iemand verkeerd bezig is met eten, en daar niet in compleet in doorslaat? Niet spannend, zou je denken, maar in dit geval geeft het verhaal iets belangrijks mee. De hoofdpersoon reageert namelijk op de twijfelachtige situatie: heb ik wel of geen eetstoornis? en elk kind kan hiervan leren om bepaalde eetgestoorde gedachten te herkennen en te corrigeren. ‘Bah, dan geef ik zo’n boek met een boodschap,’ denk je misschien. Maar behalve dat het een belangrijke boodschap is, ligt deze er niet te sterk bovenop. Het verhaal is luchtig, bij vlagen spannend, en bovenal leuk om te lezen.

Lees hier alles over Janna >>>>>>

 

Je kunt het boek hieronder ook gelijk bestellen. Cadeaupapier eromheen, klaar! 🙂

[bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_54c624621f9db_search-form” cat_id=”0″ cat_select=”0″ default_search=”Janna Maresa Jacobse” name=”Zoekwidget SEO” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

PS: als je nu op zoek was naar een cadeau of boek voor iemand van 9 of 10 of bijna 11, dan mag het ook. Melissa, deel 2 van de serie, is met de thematiek misschien wat te ‘volwassen’ voor die doelgroep, maar Jamie en Janna kunnen prima. De delen zijn allemaal los van elkaar te lezen (en extra leuk om alle drie te lezen). Het vierde deel van de serie heet Lily en is verkrijgbaar vanaf het voorjaar 2016.

PS2: je kunt het boek natuurlijk ook zelf lezen. Volwassenen vinden het ook leuk en leerzaam, heb ik me laten vertellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *